×

Ховърборд България, Ninebot Bulgaria

EUR | USD
Английски

За компанията

За компанията Ховърборд България, Ninebot Bulgaria

Ninebot е частна компания със седалище в Пекин, Китай.

Наскоро Ninebot стратегически се сля със Segway със седалище в Бедфорд, Ню Хемпшир. Слятата компания се фокусира върху проучване и разработка, дизайн и изработка, разпространение и продажби на транспортни средста за къси разстояния. Крайната цел е да рекламираме развитието на нашите продукти за да станат световен лидер в производството и доставката на роботизирани мобилни приложения.

Ninebot е добре известен в Азия и Европа. Сред инвеститорите са корпорациите Секвоя, Ксиаоми и Шунвей. Segway се слави с международното си разпространение с повече от 250 специализирани магазина в над 80 страни. Слятата компания има стратегически центрове в САЩ, Холандия и Пекин, както и фабрики за производство в САЩ и Китай.

Segway и Ninebot също така посвещават огромна доза внимание на безпроблемното свързване на роботизираните си продукти със смартфони, вече съществуващи интегрирани технологии и бъдещи концепции, такива като гласова команда и лицево разпознаване. Тези продукти ще бъдат с широко приложение за един по-лесен, екосъобразен начин на живот.

Copyright © 2023 All rights reserved.

Пишете ни


Звъннете ни

Ако се нуждаете от помощ за вашата поръчка или просто имате някакъв въпрос, звъннете ни!

0882 743 609